Rock Alone SRL cu sediul in Bucuresti, sector 6, in calitate de operator de date cu caracter personal, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site–ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site–ului si a ofertelor acestuia.

Rock Alone SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de cristalezen.ro.
  • poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe cristalezen.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Rock Alone SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Rock Alone SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Utilizatorii website–ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea livrarii comenzilor. Orice vizitator care a furnizat explicit adresa de e-mail pe site–ul cristalezen.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale postala la adresa societatii Rock Alone SRL, Bucuresti, sector 6, Str. Intrarea Pitulicii, 7, P27, Sc B, apt. 26. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, Rock Alone SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Rock Alone SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină site-ul cristalezen.ro in vederea desfasurarii activitatii (firme de curierat, furnizori servicii IT) ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea magazinului online cristalezen.ro
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Rock Alone SRL prin intermediul site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

Rock Alone SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal si utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii.

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, aveti dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: racontact@yahoo.com

Termenii si Conditiile artneom-shop.com

I. ASPECTE GENERALE

Site–ul ART NEOM – SHOP (artneom-shop.com)este un site aflat in proprietatea exclusiva a societatii Rock Alone SRL, cu sediul in Bucuresti, sector 6, Str. Intrarea Pitulicii nr. 7, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J40/17296/2021 si având Codul Unic de Înregistrare (C.U.I) 45030710. Accesarea prezentului site sau a oricarei parti a acestuia presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile ce urmeaza.

II. CONTINUT SITE

Informațiile publicate pe ART NEOM – SHOP (artneom-shop.com) sunt de interes general despre produsele comercializate de acesta si sunt furnizate de regula, in mod gratuit.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari de continut, forma, asezare, preturi si produse, fara a fi necesara anuntarea utilizatorilor despre acestea. Prezentele clauze NU se aplica si paginilor de internet la care se face referire sau trimitere in site–ul ART NEOM – SHOP (artneom-shop.com), iar societatea Rock Alone SRL nu este raspunzatoare de continutul acestor site–uri apartinand unor terte persoane. Prezentarea unor linkuri de internet apartinand altora se poate face in scop informativ sau publicitar.

Acest site este destinat prezentarii produselor noastre, precum si facilitarii comercializarii acestora electronic.

Rock Alone SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor Mărcilor înregistrate de artneom-shop.com si publicate. Vizitatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale artneom-shop.com, prevăzute de legislația in vigoare.

Rock Alone SRL isi rezerva dreptul de a actualiza prezentii termeni si conditii fara o notificare prealabila a persoanelor care utilizeaza acest site, modificarile intrand in vigoare de la momentul publicarii lor pe site. Este obligatia vizitatorilor de a verifica periodic clauzele cuprinse in prezentii termeni si conditii.

III. MODALITATI DE UTILIZARE A SITE-ULUI

ro nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site, care nu se datorează culpei sale. Deasemenea, in cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate eronat, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp.

Comenzile se pot efectua doar online, program NON-STOP. In situatia in care adresa de facturare este diferita de cea de livrare, acest lucru se va mentiona expres. Magazinul nostru virtual foloseste un cos de cumparaturi. Clientul este rugat sa verifice cu atentie sporita produsele si cantitatile afisate in cos, acestea reprezentand comanda finala. Dupa verificare, clientul trebuie sa apese pe butonul ‘Finalizare Comanda’. Va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

Va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

Un produs aflat la precomanda este un produs ce urmează sa fie lansat si poate fi achiziționat înainte de lansare. Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare. Produsele la precomanda se adaugă in cos in același fel ca orice alt produs din magazinul online. Făcând o precomanda, va asigurați ca veți primi produsul imediat după lansare. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, in ziua lansării sau in maxim 1-2 zile lucrătoare de la lansare. Precomenzile se achita ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. Indiferent de modalitatea de plata (la livrare sau online) este necesar sa așteptați confirmarea telefonica sau pe e-mail din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteți renunța in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteți opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs. in vederea unei alte comenzi.

Orice intervenție neautorizata, duce implicit la pierderea garanției produsului.

IV. PRODUSE SI SERVICII

Preturile produselor de pe artneom-shop.com sunt informative si pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp menționata sau in limita stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe artneom-shop.com sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil Rock Alone SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Orice reclamatie va fi transmisa catre Rock Alone SRL L in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor (telefonic sau in scris pe e–mail), urmand ca aceasta sa fie transmisa spre solutionare.

Imaginile prezentate pe artneom-shop.com sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor/ design-ului, fără notificare prealabila. Continutul site–ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea Rock Alone SRL Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul in sine fizic, mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul platilor online, Rock Alone SRL nu este / nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, cum ar fi comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe artneom-shop.com se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către client.

Rock Alone SRL, NU răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Condițiilor din magazinul online artneom-shop.com

Rock Alone SRL , NU răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării magazinului online artneom-shop.com, precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

Eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

V. TRANSPORT

Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata in vederea confirmării (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) telefonice sau prin e-mail. Termenul de livrare in medie este de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului sus mentionat, artneom-shop.com va informa clientul prin e–mail, in termen de 7 zile lucratoare de la data la care clientul a transmis comanda, caz in care, acesta din urma poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 30 de zile.

In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor avansate pana la acel moment, sub conditia returnarii produselor conform clauzelor mentionate, dar nu si alte despagubiri.

Daca acelasi produs este comandat de catre 2 clienti, prioritate are cel care a lansat primul comanda, celuilalt oferindu-i-se un alt produs asemanator sau trimiterea comenzii fara produsul respectiv, in urma discutiei telefonice.

Livrarea catre client a produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid.

In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare.

Pentru Persoanele Juridice, care au avut parte de discount, transportul va fi achitat de catre acestia.

VI. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

Clientul poate returna fara motive in termen de 14 zilecoletul (produsele fiind trimise inapoi in aceeasi stare ca la primire, ambalate corespunzator).

Exceptii:
Nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarei categorii de produse: Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, accesorii lipsa, urme de parfum sau de diverse produse de intretinere (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 24 de ore de la receptionarea produsului). Produsul nou se livreaza dupa primirea si verificarea celui returnat intr-un termen de maxim 14 zile; Orice defect ( cristal primit spart, primirea gresita a altui cristal), trebuie informat in termen de 24 ore de la primirea coletului prin telefon, poze, mail sau formular retur. Dupa 24 ore, nu vom mai lua in considerare faptul ca produsul a fost primit spart sau neconform.

Pentru produsele neconforme sau eronate trimise de noi (si instiintarea in 24 ore) ne asumam noi plata transportului si schimbarea produsului sau returnarea contravalorii facturii in termenul legal.

Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s–a facut expedierea. Rock Alone SRL L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata clientului NU include cheltuielile de transport si ramburs. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului in baza chitantei cu costurile expedierii.

Rock Alone SRL NU raspunde de utilizarea necorespunzatoare a cristalelor cum ar fi purtarea bijuteriilor la treburile casnice etc., purificarea cristalelor cu apa si sare sau a altor solutii care pot deteriora-afecta cristalele, lasarea cristalelor in soare direct etc.

Bijuteriile purtate nu pot fi returnate.

VII. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Rock Alone SRL cu sediul in Bucuresti, sector 6, in calitate de operator de date cu caracter personal, se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site–ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site–ului si a ofertelor acestuia.

Rock Alone SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de artneom-shop.com.

poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin Newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe artneom-shop.com. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Rock Alone SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Rock Alone SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

Utilizatorii website–ului nu sunt obligati sa furnizeze datele personale, insa acest refuz va conduce la imposibilitatea livrarii comenzilor. Orice vizitator care a furnizat explicit adresa de e-mail pe site–ul artneom-shop.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata pe cale postala la adresa societatii Rock Alone SRL, Bucuresti, sector 6, Str. Intrarea Pitulicii, 7, P27, Sc B, apt. 26. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, Rock Alone SRL va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, Rock Alone SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină site-ul artneom-shop.com in vederea desfasurarii activitatii (firme de curierat, furnizori servicii IT) ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea magazinului online artneom-shop.com
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către Rock Alone SRL prin intermediul site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege.

Rock Alone SRL certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal si utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalat in incinte adecvate tehnic si din punctul de vedere al securitatii.

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, aveti dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: racontact@yahoo.com